VERHUUR MINIBUSSEN

Heeft u een voertuig nodig waarmee u meerdere personen tegelijk kan vervoeren? Via Valko is het mogelijk om een minibus te huren. Onze Ford Transit minibussen bieden plaats aan 8 + 1 personen.

Busje huren vanaf 85€ per dag

Onze minibussen zijn te huren aan een scherpe prijs van 85€ per dag. U kan ook kiezen voor de nieuwste generatie Ford Transit aan een dagprijs van 95€. Het is uiteraard ook mogelijk om onze minibussen te huren voor een langere periode. Voor richtprijzen klikt u hieronder door op het model van uw keuze. Heeft u graag een prijs op maat, aarzel niet om even contact op te nemen met ons.

Doorgaans is het mogelijk om onze minibussen tot een dag op voorhand te reserveren. Uiteraard hangt dit af van vraag en aanbod. U doet er dus goed aan om uw minibus goed op voorhand te reserveren.

MINIBUS HUREN BIJ VALKO

Een minibus huren gaat heel makkelijk en snel bij Valko. Het enige dat je nodig hebt om bij ons een minibus te reserveren, is een geldig identiteitsbewijs met een goed leesbaar adres. Ook moet u uiteraard in het bezit zijn van een rijbewijs dat minstens nog één jaar geldig is.

Kom langs in ons kantoor om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Of neem contact met ons op via ons contactformulier.

Valko autoverhuring, neem snel contact met ons op voor de huur van een minibus!

Menu