Bestelwagen huren: verhuis zonder zorgen

U verhuist en krijgt uw bed niet in uw wagen gepropt? Of u kocht een lading stookhout die u liefst niet op de achterbank vervoert? De oplossing? Een bestelwagen huren! Bij Valko, een specialist in de verhuur van een lichte vrachtwagen of bestelwagen, helpen we u meteen de baan op.

Camionette huren? Kies uit een breed aanbod!

Bij Valko kan u kiezen uit een breed aanbod aan bestelwagens. Zo kan u de keuze maken tussen bestelwagens met een verschillend laadvermogen. Zo kan u de huur van uw bestelwagen afstemmen op de zaken die u moet vervoeren. U heeft misschien niet per se de grootste bestelwagen nodig. Huur een kleinere bestelwagen, en bespaar zo op de huurprijs.

Snelheid is één van onze sterke punten. Vaak is het zelfs mogelijk om een bestelwagen of lichte vrachtwagen een dag op voorhand te reserveren. Uiteraard hangt dit af van vraag en aanbod, dus als het kan wacht u best niet zo lang met reserveren. Zo bent u zeker dat wij een bestelwagen voor u kunnen klaarzetten.

Hebt u een lichte vrachtwagen in het weekend nodig? Dan reserveert u het best een paar dagen op voorhand. Want in het weekend is de huur van een bestelwagen heel populair.

Verhuur bestelwagen: voor elke klus

Kom een bestelwagen huren bij Valko, dan betaalt u nooit te veel. Geef ons een seintje, en we bespreken welk type lichte vrachtwagen u nodig hebt. Want om een piano te vervoeren hebt u een andere bestelwagen nodig dan die waarmee u bouwmateriaal op uw werf krijgt.

Neem snel contact met ons op voor de verhuur van een lichte vrachtwagen

Valko autoverhuring, neem snel contact met ons op voor de huur van een auto!

Menu