Verhuiswagen huren: verhuis zonder zorgen

Verhuizen is altijd wel een gebeurtenis waar vele emoties naar boven komen. Enerzijds ben je enthousiast om in je nieuwe woonst in te trekken. Anderzijds brengt het verhuizen van je hele hebben en houden op één dag de nodige stress met zich teweeg. Het is dan ook belangrijk om je goed voor te bereiden op deze dag.

Ons aanbod aan verhuiswagens

Bij Valko kunnen we je alvast helpen. In ons assortiment vind je verschillende verhuiswagens, waarbij je kan kiezen uit diverse laadruimtes. De verhuiswagen type A is de lichtste verhuisbus. Deze Ford Transit heeft de kleinste laadruimte, en is makkelijk te manoeuvreren.

Voorts kan je ook kiezen voor een verhuiswagen van het type A+. Deze Mercedes Sprinter heeft een laadruimte van 7,5 m³, en is daarmee iets groter dan de verhuiswagens van het type A (Ford Transit).

Wil je liefst een grote verhuiswagen huren? Dat kan ook! Onze lichte vrachtwagens van het type B hebben een volume van 20m³, en zijn voorzien van een handige laadklep. De rechte vormen van de laadruimte maken het heel handig om je inboedel te stapelen.

Steeds een verhuiswagen op jouw maat

Dankzij de verschillende laadruimtes vind je steeds een verhuiswagen die bij je past. Je kan zo de laadruimte kiezen die het best overeenkomt met de grootte van je inboedel. Kies voor een lichte verhuisbus indien je slechts een kleine inboedel te verhuizen hebt. Of ga eerder voor een grote verhuiswagen met laadklep om grote stukken te vervoeren.

Onze troeven

Een verhuiswagen huren gaat heel makkelijk bij Valko. Je kan online reserveren via ons reservatieformulier. Ook snelheid is één van onze vele troeven. Soms kan je zelfs nog een dag op voorhand een verhuiswagen reserveren. Al hangt de beschikbaarheid uiteraard af van vraag en aanbod.

Wacht dus zeker niet te lang om te reserveren. Neem vandaag nog contact op met ons, en begin goed voorbereid aan je verhuisdag!

Valko autoverhuring, neem snel contact met ons op voor de huur van een auto!

Menu